Letní osvěžené menu

Publikováno 24. července, rubrika Blog, autor

Léto je v plném proudu, a proto pro Vás naši kuchaři připravili opět pár novinek, kterými osvěžili aktuální nabídku. Hlavní roli v letním menu hrají sezónní suroviny jako meloun, maliny, rajčata, cuketa, máta nebo bazalka.

NAŠE NOVINKY

PŘEDKRMY

Melounová polévka 

Melounový sorbet, mátový sirup, konfitovaný citron (doporučení šéfkuchaře, GF, VG)

Rajčatový salát s bůvolí mozzarellou 

Libečkové pesto, avokádo, gazpacho, marinované cherry rajče (doporučení šéfkuchaře, GF)

HLAVNÍ JÍDLA

Tagliatelle s cuketou a šafránem  

Rajčatový concassé, olivový prach, parmazán

Čočkový burger

Hořčicný dip, bramborové hranolky, salát coleslaw (VG)

Melounový salát s čekankou

Feta sýr, balsamikový dresing, bazalka, red chard, pistácie (doporučení šéfkuchaře, GF)

DEZERTY

Macerované jahody

Bazalkový jogurt, kardamom, pistácie, červený kampotský pepř (doporučení šékuchaře, VG)

Ananasové ravioli s avokádovým krémem

Malinová granita, sezonní ovoce, kokos (GF, VG)

Těšíme se na viděnou v Legerova 40!