Léto je v plném proudu, a proto pro Vás naši kuchaři připravili opět pár novinek, kterými osvěžili aktuální nabídku. Hlavní roli v letním menu hrají sezónní suroviny jako meloun, maliny, rajčata, cuketa, máta nebo bazalka.
NAŠE NOVINKY
PŘEDKRMY
Melounová polévka
Melounový sorbet, mátový sirup, konfitovaný citron (doporučení šéfkuchaře, GF, VG)
Rajčatový salát s bůvolí mozzarellou
Libečkové pesto, avokádo, gazpacho, marinované cherry rajče (doporučení šéfkuchaře, GF)
HLAVNÍ JÍDLA
Tagliatelle s cuketou a šafránem
Rajčatový concassé, olivový prach, parmazán
Čočkový burger
Hořčicný dip, bramborové hranolky, salát coleslaw (VG)
Melounový salát s čekankou
Feta sýr, balsamikový dresing, bazalka, red chard, pistácie (doporučení šéfkuchaře, GF)
DEZERTY
Macerované jahody
Bazalkový jogurt, kardamom, pistácie, červený kampotský pepř (doporučení šékuchaře, VG)
Ananasové ravioli s avokádovým krémem
Malinová granita, sezonní ovoce, kokos (GF, VG)
Těšíme se na viděnou v Legerova 40!