Podzimní novinky na MENU

Publikováno 25. října, rubrika Blog, autor

Podzimní menu 2019 Etnosvět

Ať chceme nebo ne, podzim už je tu a zima pomalu klepe na dveře. Připravili jsme pro Vás pár novinek, které Vás zahřejí!

Hlavní roli v podzimním menu hrají sezónní suroviny jako hrušky, jablka, ořechy nebo dýně.

NAŠE NOVINKY

Celerové velouté

Bílá čokoláda, miso, lanýžový olej, lískové ořechy, grissini 

Jalapeños papričky plněné fetou

Hummus z černých fazolí, baby kukuřice, chipotle dip, koriandr

Salát se skleněnými nudlemi

Zelené mango, wakame, shiso, uzené tofu, sezamový dresing

Kakaové ravioli 

Gorgonzola, vlašské ořechy, medová hruška, pečená červená řepa, makový olej

Lanýžové risotto

Lanýžové carpaccio, parmazánový chips

Salát s červenou quinoou

Dýně, špenát, kozí sýr, kaštany, sirup z granátového jablka

Avokádové créme brulée

Sezónní ovoce

Jablečno-skořicové rolky

Pošírovaná hruška, vaječný likér, sirup z granátového jablka, mandle

Těšíme se na viděnou!

PS: k podzimu se skvěle hodí náš svařák, zahřeje na těle i na duši 🙂

svařené víno podzim 2019 Etnosvět