První novinky na menu v roce 2020

Publikováno 7. února, rubrika Blog, autor

Zimní menu 2020 Etnosvět

Připravili jsme pro Vás opět pár novinek, které potěší nejen Vaše chuťové buňky 😉 ale i imunitní systém! 

Mezi dezerty máme také jedno překvapení, tím je náš první dezerty bez bílého cukru, slazený pouze medem. Poznáte ho podle hlavní suroviny, červené řepy 😉

Zařadili jsme do menu jídla ze surovin jako je pohanka, červené zelí, mikrobylinky nebo kadeřávek aneb jídla plná superpotravin a vitamínů

NAŠE NOVINKY

Turecké plněné vinné listy

jogurtový tarator, hroznové víno, piniové oříšky

Conchiglioni s hlívou královskou a kaštany

celerové pyré, dijonská hořčice, parmezán

Asijské rýžové nudle s kimchi

Tofu, daikon, arašídy, kokos, Tamari omáčka

Uzená pohanka s nakládanými liškami

mrkvové pyré, marinované červené zelí, cibulový jus, mandle

Bao – bun s trhanou hlívou

červené zelí, fenykl, hoisin omáčka, asijský salátek

Čokoládové brownies s červenou řepou

perníková zmrzlina, arašídový ganache, lískové ořechy

Kokosový mousse s pistáciemi

kadaif, sirup z granátového jablka

Věříme, že Vás nejedna novinka zaujme a brzo se stavíte ochutnat 🙂

Váš Etnosvět tým!