Jak jsme se měli na novoroční degustaci?

Publikováno 25. ledna, rubrika Blog, autor

V klidu se posadit, připít sklenkou vína a vychutnat si úterní večer u dobrého jídla. Zkrátka jsme vás chtěli nechat po hektickém prosinci odpočinout, a tak jsme naše Etnosvěťáky, čtěte držitele Etnokarty a obchodní partnery, pozvali 15. 1. na novoroční degustaci složenou ze čtyř chodů, které se brzy objeví na novém menu.

Houbové orzo

Fermentovaná řepa

Japonský talíř

Passion fruit parfait

Všichni zúčastnění nám sdělili jak chválu, tak cenné poznatky, kterých si vážíme. V těchto dnech Ondra s celým týmem finalizují novinky, které se na našem à la carte objeví od 5. února večer, tak jestli máte chuť vyrazit s přáteli “ven”, dejte si sraz na adrese Legerova 40 😉

Tímto ale nekončíme, našim Etnosvěťákům přijde brzy další pozvánka, tak jestli chcete být u toho, přidejte se k nám 🙂

Mějte krásný den a brzy na viděnou,

vaši Etnosvěťáci